Ons chalet heeft alles voor een heerlijke, naturistische vakantie aan zee, maar is alleen beschikbaar voor niet-rokers en mensen zonder huisdieren. Het ligt op nauwelijks 400 meter van de Atlantische Oceaan.

Euronat ligt ongeveer 100 km ten noorden van Bordeaux in een bosrijke omgeving vlakbij de monding van de Gironde. Het is het grootste (335 ha) naturistencentrum van Europa en één van de mooiste aan de Atlantische Oceaan. De voor deze streek karakteristieke pijnbomen hebben een speciale uitstraling en geur. Achter de prachtige duinen ligt een zeer uitgestrekt strand. Op de golven voor de kust kan goed gesurft worden.


Euronat heeft in het seizoen een prima winkelbestand met onder andere ook een kapper, een wasserij, een fietsverhuur, een internetcafé en diverse terrassen en restaurants en ook een geldautomaat.  Ook wordt er gezorgd voor een groot aantal sport- en recreatieactiviteiten.


Bijzonder is het zogenaamde Thalassotherapiecentrum, waar u onder medische begeleiding diverse soorten behandelingen (algen, klei, sauna, massage, waterstralen, baden, spiertrainingen, conditie, ontspanning, afslanken, bloedsomloop enz.) kunt ondergaan.


Direct reserveren is mogelijk!


Voor verdere informatie kunt u e-mailen naar info@euronat.nl of bellen naar NL +31 (0)6 44658004.


Voor informatie over onze bungalow op Flevo-Natuur in Nederland: zie onze website www.flevo-natuur.nl


 

Welkom op www.euronat.nl

Ons comfortabele chalet in Frankrijk (voor 6 personen) is te huur.